صادرات باریت به شیوه های مختلفی در ایران قابل توجه می باشد چون این تولیدات دارای کاربرد های بسیار زیادی بوده و صادرات آنها می تواند صرفه اقتصادی قابل توجهی را برای فعالان فراهم نماید؛ برای اطلاعات بیشتر در زمینه صادرات این تولیدات همراه ما باشید.
خصوصیات فیزیکی باریت معدنی
شناسایی سنگ ها و کانی های معدنی باریت تقریباً آسان می باشد و این موضوع بدین دلیل است که این ترکیبات از جمله معدود مواد معدنی غیر فلزی هستند که وزن آنها ۴ یا بیشتر می باشد، باریت معدنی از نظر شکل ظاهری شباهت بسیار زیادی به حبه های قند دارد، این ترکیبات ساختار مولکولی لایه ای داشته و به همین دلیل در بسیاری از صنایع به مصرف می رسند.
باریت چگالی بالاتری نسبت به دیگر فرآورده های معدنی دارد و این از دیگر ویژگی ها و مشخصات این محصولات می باشد؛ ساختار مولکولی لایه ای این تولیدات آنها را برای تولید شیشه های ال ای دی در مانیتور های تلویزیون و یارانه هم مناسب ساخته است؛ جالب است بدانید که دامنه وسیع کاربرد این ترکیبات معدنی تا متافیزیک هم رسیده است و از آن برای باز کردن چشم سوم هم استفاده می شود.
نوع بسته بندی پودر باریت کریستال
عنوان | جنس بسته بندی | وزن(kg) | توضیحات |
---|---|---|---|
کیسه ای متوسط | AD-star | 20 | موجود |
کیسه ای بزرگ | AD-star | 25 | موجود |
فله داخل جامبو | پلی پروپیلن | 1200-1500 | موجود |
فله | — | 2000-25000 | ناموجود |
قیمت خرید باریت سنگ در بازار
قیمت خرید باریت سنگ در بازار های داخلی و صادراتی به عوامل متعددی وابسته می باشد، در صورتی که قصد خرید این ترکیبات را دارید مراجعه به مراکز تولید کننده و عرضه کننده مستقیم، بهترین گزینه می باشد چون در این شرایط واسطه ها به کلی حذف شده و محصولاتی با تضمین کیفیت ارائه می گردند.
میزان صادرات پودر باریت در ایران
میزان صادرات پودر باریت در ایران در سال های اخیر افزایش رو به رشد به خود گرفته است، در این سال ها در بازار باریت اتفاقاتی رخ داده است که تغییرات قیمت این ترکیبات معدنی را از حالت طبیعی خارج کرده و تحت تاثیر عوامل خاصی قرار داده است و در واقع نرخ بازار فروش این تولیدات تحت تاثیر تصمیمات شرکت های بزرگی است که در این زمینه به عنوان تولید کننده و عرضه کننده فعالیت می نمایند.
این موضوع نیز از طرفی باعث افزایش غیر منطقی خرید سنگ ها و کلوخه های باریت از معادنی شده است که سنگ های خود را به صورت مزایده ای به شرکت ها و کارخانه های تولید کننده ارائه می نمایند؛ تمامی این فعالیت ها باعث پایین آمدن قیمت فروش پودر باریت برای شرکت های زیر نظر شرکت ملی نفت شده است.
حالا با تمام این ویژگی ها باید بتوانیم تداوم صادرات این تولیدات به دیگر کشور ها را حفظ کنیم؛ در هر صورت میزان صادرات این تولیدات به نحوه فعالیت شرکت های تولید کننده و تامین کننده وابسته می باشد.